nlen

15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Wedding dance

De perfecte openingsdans op je bruiloft

Gaan jullie trouwen en wil je op onvergetelijke wijze de dansvloer openen?
Speciaal voor aankomende bruidsparen maken wij de openingsdans en repeteren we deze met jullie in elke gewenste stijl. Danservaring is niet nodig. Het kan een klassieke, traditionele opening zijn of een ludieke, moderne stijl die jullie willen neerzetten. De tarieven worden besproken aan de hand van de wensen en aantal repetities. Stuur een mail met je wensen naar dansacademiedenhaag@gmail.com.

Reacties


“We voelden ons helemaal niet opgelaten of zenuwachtig, het was fantastisch en er was een relaxte sfeer. We zijn erg blij dat we de lessen bij jou hebben genomen en het resultaat mag er zeker wezen. Vooral in onze mooie kleding kwamen de pasjes erg mooi uit. Ontzettend bedankt voor je hulp en fijne samenwerking!!
Een dag later kreeg ik van mijn moeder een berichtje dat ze het filmpje aan het terugkijken was van
onze dans en de tranen over haar wangen stroomde. Dat is toch wel heel leuk om te horen.”
Nathalie & Jason – More than words


“Hartelijk dank voor de danslessen, de dans werd erg goed ontvangen.We sturen het filmpje met het eindresultaat.”
Julia & Jacco – Shut up and dance


“Barbara: Verrassend leuk om te doen als stel dat niet danst. Alreza: Nu vindt ik het leuk. 1e x was ik zoooooo zenuwachtig. Daarna echt leuk”
Barbara & Alreza – When I’m 64

“Superleuk om samen te doen, nooit eerder gedaan, we vonden het meevallen, het gaat makkelijker dan je van te voren denkt.”
Joëlle & Ronald – Glad you came


“Niet verwacht dat we zoveel lol samen zouden hebben en dat het er zo mooi uit zou zien voor mensen die a-ritmisch zijn. Het was heel erg leuk en lollig om samen te doen.”
Inez & Alex – Never let you go


“Lianne: het werd duidelijk uitgelegd zodat het makkelijk te onthouden was. Tegelijkertijd werd er aan de details gewerkt.
Clint: ik wilde dit echt niet en dacht: ”dat gaan we nooit redden”. Het leek me heel moeilijk maar als je na de eerste les zag wat we al gedaan hadden.”
Lianne & Clint – Mix


“Het voelt comfortabel dat we het gewoon kunnen! De dans was echt op maat gemaakt en heel authentiek zonder dat je ons kende maar je kan heel goed observeren en gaf ons ook de ruimte om ons, ons eigen ding te laten doen.”
Marianne & Jop – Footloose


“Goed en vertassend. Leuk dat je hem aan het dansen hebt gekregen. Nooit verwacht dat dat zou lukken. Uit comfortzone getreden!”
Maureen & Kevin


“Heel leuk! Positief verrast dat het zo goed ging. Veel geleerd. Goed bedacht, heel ongedwongen zonder je zorgen te hoeven maken, het hielp echt.”
Julia & Jaco

Weddingdance lessons in The Hague“It was quite impressive to do this in such a short time. The instructions were very clear, the choreography was not too complicated, we received a lot of tips and feedback to prepare everything well.”.
Duong & Hans – Perfect Duet

“Every single tip you gave us was useful!”.
F & C – My baby just cares for me

“Excellent tuition in a kind and welcoming atmosphere. Easy to learn routine and exactly what had hoped for. Thank you so much”.
Ashleigh & Alex – Stand by me

“We nailed him! Big time! We hebben nog nooit zo goed gedanst. Wat een feest. Dak ging eraf. Bedankt!! Om nooit meer te vergeten. Zonder jou was het toch anders geweest”.
Hedwig & Eelco – Footloose

“Thank you for this special experience”
Luisa & Simon – Fly me to the moon

“We couldn’t have figured it out like this without you! We would definitely recommend you to anyone looking for dance lessons.
We’ll continue to practice and we are having a lot of fun with it.
Thanks again for your help”.
Shannon & Eric – I belong to you

“Deze voorpret was alleen al een feest, heel erg bedankt voor dit avontuur”
Gabrielle & Hans – Zucchero – Buone Ragioni

Vioricca: “So happy that we took the decision to come to you, you’re so nice”
Sander: “Niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden”.
Vioricca & Sander – Strangers in the night / Can’t stop the feeling

“It was a true pleasure, very relaxed and learning was made a fun journey all the way along. Very recommendable”
Thomas (preferes to be anonymous) – Swing dance