Weddingdance

De perfecte eerste dans op je bruiloft

Ga je trouwen en wil je op een onvergetelijke manier de dansvloer openen met je eerste dans? Speciaal voor aanstaande bruiden en bruidegommen maken wij de openingsdans en repeteren wij deze met jullie in elke stijl. Danservaring is niet vereist. Het kan een klassieke, traditionele opening of een speelse, moderne stijl zijn die u wenst.

De tarieven worden besproken op basis van de behoefte en het aantal herhalingen.
Stuur een mail met je wensen naar dansacademiedenhaag@gmail.com.

Reacties

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We vonden dat je het super goed aanpast op wat we aankonden. Er werd slim nagedacht over de pasjes en het effect. De begeleiding was goed en heel duidelijk.”
Janis & Simon – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Duidelijke instructies en een leuke dans, ook nog last minute. En dat zonder danservaring.”
Irene & Miquelle – Endless love

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Kevin: Better than expected. I didn’t know how to dance but now I feel comfortable.”
Nikki & Kevin – Amazed

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Heel professioneel, geeft vertrouwen, enthousiasmerend, origineel en gezellig.”
Marieke & Benno – Dolce vita

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Boven verwachting! Voor ons gevoel zijn we van 0 naar 120 gegaan.
Raymond: Ik dacht: “wat kan het met mij nog worden?” maar nu vinden we het superleuk. Dit kan je zelf niet, het is prima te onthouden, dat had ik niet gedacht.”
Stephanie & Raymond – Say you won’t let go

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“It felt quite easy, the nice atmosphere and the way of working. It was exactly what we expected.”
Daniela & William – I was born to love you

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Het ging beter dan verwacht en was leuk. We hebben veel gelachen, ik verbaas me dat ik kan dansen. ”
Iris & Martijn – Tacones Rojos

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We twijfelden of we dit moesten doen, het past eigenlijk niet zo bij ons en vonden het heel spannend, wisten niet wat te verwachten dus we gingen het proberen en dan kijken of we het uiteindelijk op de bruiloft zouden gaan uitvoeren maar het voelde al meteen goed vanaf het begin en ik heb vertrouwen door jou gekregen anders hadden we het niet gedaan. Het was zoveel leuker dan gedacht en er is een hele mooie dans neergezet.”
Iris & Derck-Jan – Gedeeld door ons

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Boven verwachting leuk! Belangrijk is dat we hier veel plezier in hebben gekregen.”
Julia & Willem – Such a night

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Er is heel goed geluisterd naar wat we willen en aangevoeld wat we kunnen. We hebben superveel neergezet. Het was een natuurlijk gevoel, alsof we elkaar al jaren kennen. ”
Sanja & Jaimy – Mix Tiny dancer/Drive and disconnect

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We hadden bij het begin van de lessen geen idee wat het zou worden met de pasjes die we aangeleerd kregen maar wat een vette openingsdans is het geworden! We zijn gelukkig met het resultaat en dat er zo’n goede inschatting gemaakt kon worden van wat er haalbaar is ondanks weinig danservaring. Heel tevreden.”
Justine & Job – mix Loving you/This is love

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Bernard tegen Jill: heel blij dat je me hebt overgehaald, het was zo leuk om te doen.
Het enthousiasme van de docent werkt aanstekelijk”
Jill & Bernard – Can you feel the love tonight

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“You took in consideration all our requests, did adjust it to our level and expectation.
It was very enjoyable and we even learned new steps that I always wanted to learn.”
Vivien & Roberto – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Professionele- en vriendelijke begeleiding, een op maat gemaakte dans die echt bij jou past met daarbij flexibiliteit om ad hoc te veranderen. Er wordt goed ingespeeld op het koppel.”
Steven & Roan – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“It was really fun, we were very exited. It was nice to prepare something just for ourselves instead of all the things we have to prepare for others. A beautiful, special made, choreography was easy to learn but looks nice.”
Cassie & Sander – Een nieuw begin

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We had a good time, started from the base and improved it. We thought we needed more lessons, were quite surprised that it went so fast. We hebben geleerd om echt goed naar de muziek te luisteren.”
Domenika & Metin – Sway

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Dat wij dit kunnen!
Dit is de leukste manier om aan je weddingdance te werken. In eerste instantie gingen we om te oefenen maar daarna keken we er steeds naar uit. Het wordt echt een dans die bij jezelf past. We vonden het super leuk en hebben ons echt goed vermaakt, veel geleerd en vooral gewoon heerlijk plezier gehad met jouw lessen, we zien elkaar sowieso begin volgend jaar weer want dat hebben we vast wel nog wat hulp nodig :)”
Janneke & Kars – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Aula: very friendly explaining of things, easy to follow. Kostas: very professional how the choreography is made to measure, it matched our expectations, very nice, we are very satisfied.”
Aula & Kostas – How deep is your love

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Het lijkt moeilijk, eerst was er een drempel maar je leert er snel overheen te stappen. Het resultaat ziet er los en niet zo ingestudeerd uit.”
Marloes & Koen – Higher and higher

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Er werd heel goed aangevoeld wat bij ons past. We voelde ons meteen prettig en zijn verrast over wat we hebben geleerd zonder danservaring. Er is goed over de choreografie nagedacht, deze werd op maat werd gemaakt. Het was heel toegankelijk en gaf een goed gevoel waarbij je lekker jezelf kan zijn.”
Sietse & Emile – Les lacs du Connemara

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Bas: ik dacht dat het lastiger zou zijn, het ging best snel. Patricia: tussen al het bruiloftsgeregel is het fijn om even samen dit tussendoor te doen.”
Patricia & Bas – You to me

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Leo: een echte belevenis, ik had nog nooit zoiets gedaan. Serena: leuk om als koppel echt een moment samen te beleven als aanloop naar de bruiloft.”
Serena & Leo – Human Nature

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Wilco: nooit gedacht dat ik dit ook kan, het ging echt makkelijker dan gedacht en op een laagdrempelige manier. Marjolein: Een hele fijne, leuke manier om naar je bruiloft toe te leven, erg goed aanvoelend wat bij ons past en ook fijn dat we zelf inspraak mochten hebben, we hebben er veel plezier aan gehad en horen waarschijnlijk bij de bruiloft de stem van Annette nog in ons hoofd waardoor we weten wat we moeten doen. We hebben gisteravond met een big smile het filmpje weer bekeken. We vonden het super leuk om bij jou te dansen, dankjewel voor het aanleren van onze openingsdans.”
Marjolein & Wilco

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We hebben gewoon een complete dans gedaan! Het is zo’n leuk verhaal geworden qua choreografie. En dat terwijl we dachten “gewoon” een dans te leren. Dit is veel leuker!”
July & René – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, de lessen waren erg motiverend, jij krijgt de grootste hork nog aan het dansen!”
Femke & Robin – Brand New Day

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Op een hele gezellige, professionele manier leer je een superleuke openingsdans. Daan: Het was veel leuker dan ik gedacht had.”
Lotte & Daan – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We thought it was quite a challenge but after the first lesson we already did a lot. Al waren we niet makkelijk, it was tremendously helpful, also as a beginner.”
Sofia & Gijs – Fall into me

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“You were very helpful and took the time to prepare something where we are interested in for our special day.”
Lauren & Mike – You are the best thing

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“In korte tijd een superleuke en goed toepasbare dans geleerd, niet te moeilijk en binnen de grenzen van ons kunnen en redelijkheid.”
Laura & Daan – Cheerleader

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Nice and comfortable, now we can practise.”
Sonila & Platon – Sway

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Waanzinnig leuk en heel enthousiast, voor herhaling vatbaar maar ja, we gaan niet nog eens trouwen. We komen altijd met een grote glimlach hiervandaan.”
Leonie & Bas – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Even with a tricky song like this we were able to present both cultures in a very beautiful way and a way it was easy for us to learn.”
Ermine & Ferdi – Onar Misra

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We kunnen voor geen meter dansen maar er is toch iets moois van gemaakt, ongelofelijk.”
Juliette & Roderick – Call you home

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Easier than expected. It looked hard but in the end it was so cool.”
Vasiliki & Jean Antoine – Good to be true

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Fantastisch! Als partners worden we synchroon via dans. Als dit geen basis is voor een goed huwelijk!”
Lisa & Daniel – Never gonna wake you up

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Superleuk! Ook als iemand niet echt een “danspersoon” is of de maat niet hoort komt er toch een leuke dans uit. Lekker doen, hele leuke ervaring.”
Robin & Ferdy – Weg van jou

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Super! Ongelooflijk, niet te bedenken dat we zo’n dans konden doen voor de zorg, verrassend hoe snel we het hebben geleerd. Verbaast ook, met ieders motoriek.”
Ria & Michel – Nina & Gabriel – Jerusalema mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!
“Enlightning! It was definitive a pleasure, an eye-opener, not as hard as you think it is.
Dirk: It even made me like dancing, I never felt comfortable with it.”
Bea & Dirk – Future days

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Bart: een openingsdans is nodig op je huwelijksfeest! Ik heb hierdoor wat meer respect gekregen voor artiesten die op een podium moeten bewegen.
Thandy: it was very interesting, I thought it was not easy to do but you made it easy for us, it’s so in your blood to see how people move and what can be possible or not.”
Thandy & Bart – Thinking out loud

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Steeds als we geweest waren gingen we met een grote glimlach weer naar buiten, het was hele leuke voorpret voor de bruiloft.”
Sandra & Wouter – Shut up and dance

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We vonden het spontaan en gezellig, qua inbreng: alles kan!”
Sandra & Rob – Perfect

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“De choreografie wordt aangepast aan wat mensen kunnen/willen zonder dat het te makkelijk of te moeilijk wordt. Er wordt echt gekeken naar het niveau. Het was best spannend maar helemaal niet eng. We voelden ons erg op ons gemak.
Fantastische begeleiding en originele ideeën! Dank daarvoor. Het is heel prettig samenwerken met Annette. Ze heeft leuke ideeën voor een openingsdans. Aan de hand het de danservaring die je hebt, past zij de moeilijkheidsgraad aan.
Annette, bedankt voor jouw support en begeleiding!”
Rolf, Chantal en Rover – Alles is liefde

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Amazing, honestly, you are so experienced and gifted. It was lovely to be alone as a couple where you could see immediately what was a good level for us. We are super pleased. It was very professional. At first we thought we could work something out by ourselves but that was the wrong strategy so we had time pressure. The training gave a lot of energy, it was just a romantic beautiful thing to do together.”
Regina & Samuel – Sway

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Achteraf viel het mee, het wordt gemaakt op een niveau wat je aan kan. We wilden geen spanning maar een relaxte ervaring.”
Pauline & Anouk – Sky full of stars

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Heel fijn dat jij voor ons een choreografie hebt gemaakt die helemaal bij ons past. We hadden gewoon het aanleren van een “patroon” verwacht i.p.v. een liedje speciaal voor ons. Eigenlijk was dit achteraf heel fijn, zeker als je het eenmaal door hebt, het is een verstandige keuze geweest.”
Nienke & Tom – Kozmic Blues

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“It was amazing. You designed it so well, you’re the most encouraging teacher I ever had.”
Meena & Denis – Walk the moon

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Superleuk, iedere keer weer! Indrukwekkender dan de klassieke stapjes en een mooi verhaal / opbouw, prima te doen qua moeilijkheidsgraad, precies goed.”
Mariya & Christiaan – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Het oefenen in privé sfeer geeft vertrouwen, het zijn positieve lessen met goede coaching. Peter zei daarbij tegen Marije: “blij dat je me overtuigd hebt, het was leuker dan ik dacht”.
Marije en Peter – I gotta feeling

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Ideaal voor iemand die niet kan dansen, we hadden niet verwacht dat we het zo snel zouden kunnen!”
Maria & Erik – How would you feel

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Het was makkelijker dan verwacht met een goede opbouw en positieve feedback waardoor het je motiveerde.”
Kira & Evert – Something just like this

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“It was really fun, relaxed and different in the good way, not only the basics but much more creative.”
Kate & Jesper – Love you more

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Vet leuk! Je was heel relaxed en goed voorbereid zodat we meteen aan de slag konden. We vonden het bizar hoe wij als ritme-loos stel zonder danservaring zo snel iets konden bereiken. Robin: ik zag er een beetje tegenop, het was spannend en in het begin “een moet-je” maar kreeg er steeds meer zin in en heb er lol in gekregen. Heel erg leuk.”
Karlijn & Robin – Can’t take my eyes off you

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Superfijne lerares die een prachtige dans voor ons in elkaar heeft gezet, dit was boven verwachting hoeveel we hebben geleerd. Het ziet er ingewikkelder uit dat het is.”
Jelita & Wouter – Perfect

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Het was even zoeken, we wisten zelf niet zo goed wat we precies wilden maar tijdens de lessen hebben we de stijl gekregen waar we naar zochten en vonden het leuk om te doen.”
Elke & Arno – Ain’t nobody

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Wij waren aan de late kant met het regelen van onze openingsdans. Het was midden in de zomervakantie. Annette heeft ons toch via de mail nog geholpen met het in elkaar zetten van onze openingsdans. Het was even puzzelen ook qua timing, maar we hebben uiteindelijk een prachtige dans neergezet! Door middel van extra tekst en foto’s/plaatjes wisten wij heel goed hoe de dans moest worden.”
Ashley en Robin – Dans (Marco Borsato)

“Indrukwekkend hoe we dit in 3 lessen hebben kunnen doen, dit had ik ook niet van mezelf verwacht. Het ging gewoon zo als vanzelfsprekend.”
El & Vik – Robert & Mary

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“We voelden ons helemaal niet opgelaten of zenuwachtig, het was fantastisch en er was een relaxte sfeer. We zijn erg blij dat we de lessen bij jou hebben genomen en het resultaat mag er zeker wezen. Vooral in onze mooie kleding kwamen de pasjes erg mooi uit. Ontzettend bedankt voor je hulp en fijne samenwerking!!
Een dag later kreeg ik van mijn moeder een berichtje dat ze het filmpje aan het terugkijken was van
onze dans en de tranen over haar wangen stroomde. Dat is toch wel heel leuk om te horen.”
Nathalie & Jason – More than words

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Hartelijk dank voor de danslessen, de dans werd erg goed ontvangen.We sturen het filmpje met het eindresultaat.”
Julia & Jacco – Shut up and dance

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!
“Barbara: Verrassend leuk om te doen als stel dat niet danst. Alreza: Nu vindt ik het leuk. 1e x was ik zoooooo zenuwachtig. Daarna echt leuk.”
Barbara & Alreza – When I’m 64

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Superleuk om samen te doen, nooit eerder gedaan, we vonden het meevallen, het gaat makkelijker dan je van te voren denkt.”
Joëlle & Ronald – Glad you came

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Niet verwacht dat we zoveel lol samen zouden hebben en dat het er zo mooi uit zou zien voor mensen die a-ritmisch zijn. Het was heel erg leuk en lollig om samen te doen.”
Inez & Alex – Never let you go

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Lianne: het werd duidelijk uitgelegd zodat het makkelijk te onthouden was. Tegelijkertijd werd er aan de details gewerkt.
Clint: ik wilde dit echt niet en dacht: ”dat gaan we nooit redden”. Het leek me heel moeilijk maar als je na de eerste les zag wat we al gedaan hadden.”
Lianne & Clint – Mix

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Het voelt comfortabel dat we het gewoon kunnen! De dans was echt op maat gemaakt en heel authentiek zonder dat je ons kende maar je kan heel goed observeren en gaf ons ook de ruimte om ons, ons eigen ding te laten doen.”
Marianne & Jop – Footloose

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Goed en verrassend. Leuk dat je hem aan het dansen hebt gekregen. Nooit verwacht dat dat zou lukken. Uit comfortzone getreden!”
Maureen & Kevin

Wij leren jou de perfecte openingsdans voor je bruiloft!“Heel leuk! Positief verrast dat het zo goed ging. Veel geleerd. Goed bedacht, heel ongedwongen zonder je zorgen te hoeven maken, het hielp echt.”
Julia & Jaco

Weddingdance lessons in The Hague“It was quite impressive to do this in such a short time. The instructions were very clear, the choreography was not too complicated, we received a lot of tips and feedback to prepare everything well.”
Duong & Hans – Perfect Duet

“Every single tip you gave us was useful!”
F & C – My baby just cares for me

“Excellent tuition in a kind and welcoming atmosphere. Easy to learn routine and exactly what had hoped for. Thank you so much.”
Ashleigh & Alex – Stand by me

“We nailed him! Big time! We hebben nog nooit zo goed gedanst. Wat een feest. Dak ging eraf. Bedankt!! Om nooit meer te vergeten. Zonder jou was het toch anders geweest.”
Hedwig & Eelco – Footloose

“Thank you for this special experience.”
Luisa & Simon – Fly me to the moon

“We couldn’t have figured it out like this without you! We would definitely recommend you to anyone looking for dance lessons.”
We’ll continue to practice and we are having a lot of fun with it.
Thanks again for your help”.
Shannon & Eric – I belong to you

“Deze voorpret was alleen al een feest, heel erg bedankt voor dit avontuur.”
Gabrielle & Hans – Zucchero – Buone Ragioni

Vioricca: “So happy that we took the decision to come to you, you’re so nice.”
Sander: “Niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden”.
Vioricca & Sander – Strangers in the night / Can’t stop the feeling

“It was a true pleasure, very relaxed and learning was made a fun journey all the way along. Very recommendable.”
Thomas (preferes to be anonymous) – Swing dance